0
Сите Категории

сандук ЛР пластичен

5,520ДЕН. 6,220ДЕН.

  • Шифра на производ: СА-1006
  • Достапност: На залиха

1* подница пластична (подница пластична со мржа)

2* тело пластично

1* капак пластичен