0
Сите Категории
крем за привлекување роеви ABEJAR
собирач за роеви - платно

собирач за роеви - платно

1,870ДЕН.

собирач за роеви - платно..

спреј за привлекување роеви ABEJAR
Ново
спреј за привлекување роеви ANEL

спреј за привлекување роеви ANEL

1,480ДЕН.

Во периодот на роење, привлечете ги вашите роеви со новиот спреј Allure!Едно прскање трае до 10 дена! Изберете место до 50 метри од вашиот пчеларник каде што ви е погодно да го фатите ројот и испрскајте директно на таа површината или направете свои “..

шамивчиња за привлекување роеви ANEL