0
Сите Категории
ПЛАСТИЧНИ САНДУЦИ ANEL
ДОКАЖАНА РАЗЛИКА ВО РАБОТАТА СО ПЧЕЛИТЕ
ДРВЕНИ САНДУЦИ
НАПРАВЕТЕ ГО ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР ОД БОГАТИОТ АСОРТИМАННОВИ ПРОИЗВОДИ

нуклеус ДБ 6 рамки
нуклеус ЛР 6 рамки
матична решетка ДБ преградна во дрвена рамка
матична решетка ЛР преградна во дрвена рамка
термо рамка ДБ
термо рамка ЛР
преградна плоча ДБ
преградна плоча ЛР
кутија за алат - нуклеус
носач-држач на сандуци
погача Н
погача со 20% полен
апифрукт
пумпа за точење сируп
пиштол за точење сируп
пумпа и пиштол за точење сируп
чадалка премиум
четка со природни влакна премиум
четка за пчели на акумулатор
приврзок - пчели
КУПУВАЈТЕ РЕЛАКСИРАНО
ОД УДОБНОСТА НА ВАШАТА ФОТЕЉА
ПОВЕЌЕ

ПРОИЗВОДИ НА ПОПУСТ

собирач за полен ANEL

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
Попуст

собирач за полен ANEL

690ДЕН. 820ДЕН.

View Details
хранилка - збег 4+3 кг ANEL

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
Попуст

хранилка - збег 4+3 кг ANEL

670ДЕН. 740ДЕН.

View Details
хранилка - збег 7,5 кг ANEL

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
Попуст

хранилка - збег 7,5 кг ANEL

480ДЕН. 570ДЕН.

View Details
матична решетка во рамка ANEL

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
матична решетка ANEL

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
Попуст

матична решетка ANEL

140ДЕН. 160ДЕН.

View Details
собирач за прополис ANEL

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
Попуст

собирач за прополис ANEL

180ДЕН. 230ДЕН.

View Details
собирач за прополис ANEL

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
Попуст

собирач за прополис ANEL

180ДЕН. 230ДЕН.

View Details
сандук ЛР пластичен

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
Попуст

сандук ЛР пластичен

5,520ДЕН. 6,220ДЕН.

View Details
сандук ЛР пластичен

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
Попуст

сандук ЛР пластичен

3,720ДЕН. 4,280ДЕН.

View Details
подница пластична

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
Попуст

подница пластична

600ДЕН. 750ДЕН.

View Details
подница пластична со мрежа

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
капак пластичен

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
Попуст

капак пластичен

1,320ДЕН. 1,590ДЕН.

View Details
тело ЛР пластично жолто

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
Попуст

тело ЛР пластично жолто

1,800ДЕН. 1,940ДЕН.

View Details
основа ФАРАР пластична жолта

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
основа ФАРАР пластична црна

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
фиока за собирање полен ANEL (сет)

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
рамка ЛР пластична црна

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
Попуст

рамка ЛР пластична црна

160ДЕН. 180ДЕН.

View Details
рамка ФАРАР пластична

Побрзајте! Понудата завршува во:

Ден
Час
Мин.
Сек.
Попуст

рамка ФАРАР пластична

150ДЕН. 160ДЕН.

View DetailsНАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ

погача стандард
матична решетка во рамка ANEL
матична решетка ANEL
погача Н
подница пластична со мрежа
хранилка - збег 7,5 кг ANEL
келии ANEL
затворачи на лето кружни
заштитник за матичник ANEL
келии nicot
рамки ЛР несклопени
носач на келии ANEL

НАЈКВАЛИТЕТЕН, НАЈГОЛЕМ, НАЈДОБАР ИЗБОР НА ПОГАЧИ
ПОВЕЌЕ

ПРОМОВИРАНИ ПРОИЗВОДИ

оплодник осмоделен ДБ
апифонда блок-15 кг
тело ЛР пластично жолто
Попуст

тело ЛР пластично жолто

1,800ДЕН. 1,940ДЕН.

View Details
хранилка - збег 4+3 кг ANEL
Попуст

хранилка - збег 4+3 кг ANEL

670ДЕН. 740ДЕН.

View Details
собирач за полен ANEL
Попуст

собирач за полен ANEL

690ДЕН. 820ДЕН.

View Details
собирач за прополис ANEL
Попуст

собирач за прополис ANEL

180ДЕН. 230ДЕН.

View Details
оплодник четириделен ЛР
никот - сет 20 -
пумпа за вадење млеч
рамка за оплодник ЛР
сандук ЛР 8
канта за полнење мед  пластична