0
Сите Категории
држач за цедење на канта
канта за полнење мед  пластична
канта за преточување мед

канта за преточување мед

2,690ДЕН.

канта за преточување мед..

сад за полнење мед 135 кг ЦР
сад за полнење мед 50 кг ЦР
сад за полнење мед 75 кг ЦР
сито двојно ЦР - супер -

сито двојно ЦР - супер -

1,540ДЕН.

сито двојно ЦР - супер -..

сито двојно ЦР 23 цм
сито пластично со инка
сито со инка ЦР

сито со инка ЦР

590ДЕН.

сито со инка ЦР..

сито ЦР 40 см

сито ЦР 40 см

2,930ДЕН.

сито ЦР 40 см..