0
Сите Категории

сандук ЛР пластичен

3,720ДЕН. 4,280ДЕН.

  • Шифра на производ: СА-1003
  • Достапност: На залиха

1* подница пластична (подница пластична со мржа)

1* тело пластично

1* капак пластичен