0
Сите Категории

Начини на плаќање

SHIME’S  ви овозможува да го платите одбраниот производ со:

• Еднократно или до 12 рати со платежните картички VISA, MasterCard, Maestro и Diners Club од било која банка во и надвор од Македонија преку CaSys International картичниот систем

• во готово (при испораката на нарачката на адресата за испорака)

• вирманско плаќање на шалтер во банка или со Интернет банкарство


Плаќање при испорака на нарачката: 

Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово. 

Вирманско плаќање на шалтер во банка или со интернет банкарство: 

За да обезбедите брзо, едноставно и безбедно плаќање, без да губите непотребно време да извадите, или  да носите готовина, овие Ви се сметките на кои можите да го извршите плаќањето

По приемот на уплатата, ние ќе ви ги испратиме нарачаните производи на наведената адресата за испорака.

За веќе платените нарачки ви нудиме и опција за лично подигнување во нашиот магацин во Битола, ул. Бошко Најдовски бр. 16, 


Работновреме:

Понеделник до Четврток: 08:00 до 20:00 часот,  сабота 08:00 до 15:00 часот. 

Цените на производите нашата интернет продавница се со вклучен ДДВ (Данок на додадена вредност). 

*според Закон за Електронска Трговија член 7 став 3