0
Сите Категории

спреј за привлекување роеви ANEL

1,480ДЕН.

  • Шифра на производ: ПМ-3074
  • Достапност: На залиха


Во периодот на роење, привлечете ги вашите роеви со новиот спреј Allure!

Едно прскање трае до 10 дена! Изберете место до 50 метри од вашиот пчеларник каде што ви е погодно да го фатите ројот и испрскајте директно на таа површината или направете свои “стапици“ и испрскајте ги!

ХИПЕРКОНЦЕНТРИРАН - повеќе од 250 прскања

30 ml