0
Сите Категории
гел за привлекување роеви ANEL

гел за привлекување роеви ANEL

110ДЕН.

гел за привлекување роеви ANEL..

крем за привлекување роеви ABEJAR
собирач за роеви - платно

собирач за роеви - платно

1,870ДЕН.

собирач за роеви - платно..

спреј за привлекување роеви ABEJAR
спреј за привлекување роеви ANEL

спреј за привлекување роеви ANEL

1,340ДЕН.

Во периодот на роење, привлечете ги вашите роеви со новиот спреј Allure!Едно прскање трае до 10 дена! Изберете место до 50 метри од вашиот пчеларник каде што ви е погодно да го фатите ројот и испрскајте директно на таа површината или направете свои “..

спреј за привлекување роеви charme abeilles

спреј за привлекување роеви charme abeilles

0ДЕН.

спреј за привлекување роеви charme abeilles..

шамивчиња за привлекување роеви ANEL