0
Сите Категории

погача со 20% полен

100ДЕН.

  • Шифра на производ: ХБ-8016
  • Достапност: На залиха

  • 160 или повеќе 95ДЕН.
  • 360 или повеќе 90ДЕН.

погача со 20% полен - 0,5 кг