0
Сите Категории

За нас

SHIME'S е формирана во 2006 година како семеен бизнис за производство и трговија со пчеларска опрема и пчелни производи. Преку долгогодишно работење и усовршување станавме една од најуспешните фирми во оваа област во Р.Македонија. Нашиот широк асортиман на производи ги прати светските трендови во однос на иновативност, функционалност и квалитет, и ги прави достапни по многу поволни цени. Брзата испорака од-врата-до-врата е една од нашите темелни вредности бидејќи знаеме дека Вашето време е драгоцено. Со нашите клиенти градиме однос на доверба и сигурност кој потоа трае со години. Нашата мисија е да го прошириме нашето делување и надвор од границите на Р.Македонија и да станеме синоним за бизнис кој со својата работа поставува стандарди за квалитетно работење во областа на пчеларството.